(NaturalNews)

Помните ли, когато маргаринът беше заместител на маслото? Разликата между маргарина и пластмасата е една молекула, а се чудим защо толкова много хора имат Алцхаймер и болестта на Паркинсон. Мазнината запушва мозъчните вени. Недостиг на кислород към мозъка означава скъпи 24/7 медицински грижи, много фармацевтични лекарства и стотици хиляди левове за грижи за болния. Досещате ли се накъде води това?

Рапицата набира все по-голяма сила в последните години. Кой би ял рапица, ако знае, че тя е направена с хексанови пари – съставка на бензина? Дори органичната рапица, която е пресована идва от нещо, което дори не трябва да се яде, на първо място – рапица. Рапицата не е растение, или поне не е била, докато някои луди учени променят това.

Рапицата е като натриев бензоат, тъй като тя задушава вашите клетки, разрушава имунитета ви и се нуждае от допълнителна „обработка“ от тялото, само за да филтрира токсичното синтетично масло, което идва от рапицата. Знаете ли, че фирмите, производители на рапично масло и олио, трябва да поставят рапицата в процес на обезмирисяване за премахване на миризмата.

Полиненаситени мастни киселини в рапицата потискат функцията на щитовидната жлеза

Полиненаситените мазнини са основен източник на разрушаващи ДНК свободни радикали, омега-6 мастни киселини „убийци“ на щитовидната жлеза и възпаление. Какво е по-лошо за вашето здраве от преработеното бяло брашно, рафинираната захар и високо-фруктозния сироп от царевица? Опитайте с изкривено съотношение на мазнини, като 16 към 1, където омега-6 и 9 надхвърлят омега-3 мастните киселини.

Еруковата киселина, мастна киселина в рапицата, причинява увреждане на сърцето при плъхове. Човешкото ДНК е 99% идентично с тяхното. Помислете за това: „От 1995 година, биотехнологичният гигант Монсанто е произвел рапица, която е генетично проектирана да бъде устойчива на хербицида Раундъп.“

„Днес, около 90% от световното производство на рапица е генетично модифицирано.“

Д-р Джон Бергман говори за здравето на щитовидната и надбъбречната жлеза. Спрете яденето на рапица и всички други преработени масла. Използвайте кокосово масло или истински, органичен зехтин за готвене.

 

Източник: www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

13 thoughts on “Рапично масло – изхвърлете го”
  1. Това изобщо не е вярно.При загряване няма никакъв мирис!
    То какво ли остана здравословно да ядем,или трябва всички пари за био храни да даваме…

    1. може би си случил на високо качествено добре обезмирисано масло. ние взехме от Кауфлант тия дни и наистина като се загрее мирише на риба. явно не е толкова качествено.

  2. Дайте моля тази статия на пчелите,те гадовете мръсни правят един от най качетвенния мед именно от рапица за да ни унищожат,долни терористи.

    п.п. Ей,всичко упорочихте само за да си вдигате рейтинга хвърляйки „шокиращи истини“ на невежите хора подхранвайки съществуващата масова истерия по конспирации за военни и правителственни разработки за масово унищожение на „простия народ“ който предпочита натуралните био продукти.

    1. Евгени чувал ли си за колапса на пчелните колонии и защо са намалели с повече от 50% за последните няколко години? Ще ти подскажа (Раундъп-Глифозат-Монсанто). 90% от тази рапица е генетично модифицирана (ГМ) и се дави с Раундъп, след това нашите любими пчелички се хранят с този Раундъп и резултатът е налице. Който иска да подкрепя това, нека си го прави. Аз искам едно по-добро бъдеще за нашите деца.

      п.п. Сайта не е лош и дава полезна информация, това че някои хора не искат да повярват какво се случва си е за тяхна сметка. Не виждам точно къде е „конспирацията“ за която говориш тук. След няколко години и ти ще запееш друга песен, просто процеса е такъв. Първо ще отричаш истината, ще се смеееш на хората, които я говорят и накрая ще я приемеш. Бъди жив и здрав! Хората, които купуват био продукти мислят за майката природа защото производството им не изисква пръскането на Раундъп, който е вече дори и в дъжда.

      1. “ след това нашите любими пчелички се хранят с този Раундъп“ Аз съм във възторг! Знаете ли НЕЩО за дейстивието на Глифозата или така казаха на събранието? Всичко от САЩ е вредно и отровно? Коко-коколистите ни унищожават! Караул и на помощ? Тук ще заселят негри ! Аман от неграмотни политкомисари.

        1. Че те не крият че искт да „оправят’ демографския проблем на България с негри. Даже и по статии си го пише. Сега за бежанците и предоволствената криза. България ще трябвало да приеме негри. Слава Богу размина се. Но да, те не го крият.

  3. в тази статия може и да има някаква истина но следващият абзац ме навежда на мисълта че всичко с изключение на факта че мирише на риба като се загрее е пълна хейтърска история:
    „Полиненаситените мазнини са основен източник на разрушаващи ДНК свободни радикали, омега-6 мастни киселини „убийци“ на щитовидната жлеза и възпаление. Какво е по-лошо за вашето здраве от преработеното бяло брашно, рафинираната захар и високо-фруктозния сироп от царевица? Опитайте с изкривено съотношение на мазнини, като 16 към 1, където омега-6 и 9 надхвърлят омега-3 мастните киселини.“
    Полиненаситените мазнини не са вредни омега 6 е незаменима мастна киселина ки е важна за организма. ако мислите да пиете по цял ден единствено и само рапично масло -ДА ВРЕДНО ЩЕ Е !!!! Но повечето хора смесват различни храни . за останалата част от статията не споря! този абзац обаче е ИДИОТСКИ!!

  4. Рапичното олио наистина при пържене мирише, независимо колко добре е обработено. Аз никога не съм го харесвала.

Напиши коментар

Добави обява

×
×